Crina Pintea, singura jucătoare de la HC Zalău convocată la naţională

Selecţionerul Gheorghe Tadici a convocat 23 de jucătoare la acţiunea echipei naţionale, începută duminică, la Cheile Grădiştei şi care se va încheia mâine. Cele mai multe handbaliste chemate la lot sunt de la HCM Baia Mare şi ASC Corona Braşov, fiecare având câte şase reprezentante.

De la HC Zalău, Gheorghe Tadici a convocat o singură jucătoare, pe pivotul Crina Pintea, handbalistă care a făcut parte din naţionala României şi la Campionatul European de anul trecut, din Serbia.
Acţiunea de la Cheile Grădiştei face parte din planul de pregătire al seleţionerului Gheorghe Tadici, pentru Campionatul Mondial din Serbia, din luna decembrie.
Următoarea acţiune este programată în perioada 16 – 27 octombrie, care va fi încheiată cu cele două jocuri de calificare la Campionatul European din 2014. „Tricolorele” lui Tadici vor întâlni, într-o dublă manşă, naţionala Norvegiei. Primul meci este programat în data de 23 octombrie, de la ora 18, la Oradea, iar al doilea va avea loc în data de 27 octombrie, la Bergen (Norvegia).
Lotul convocat de Gheorghe Tadici la Cheile Grădiştei: portari – Paul Ungureanu, Mirela Nichita, Tereza Pâslaru, Denisa Dedu; extreme – Valentina Ardean, Ionela Dincă, Ada Nechita, Laura Chiper, Aneta Pîrvuţ; pivoţi – Crina Pintea, Daniela Raţiu, Raluca Agrigoroaie; linia de 9 metri – Aurelia Brădeanu, Dana Băbeanu, Renata Ghionea, Luciana Marin, Eliza Buceschi, Diana Druţu, Gabriela Mihalschi, Adriana Ţăcălie, Raluca Anghelina, Gabriela Perianu şi Alexandra Gogoriţă.

 

Leave a Comment